L’Àmbit B30 aposta per la innovació i la recerca per enfortir el teixit industrial

Divendres de la setmana passada es reunia la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 per fer el seguiment de les diverses àrees de treball i establir alguns convenis de col·laboració.

En la reunió celebrada a Martorell, la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 ha aprovat treballar amb el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona per tal d’explorar un possible col·laboració per impulsar en l’entorn de la B30 la transferència de coneixement entre els investigadors i l’empresa per tal de  fabricar productes d’alta tecnologia, introduir tècniques innovadores en la producció i desenvolupar nous processos de fabricació amb l’objectiu de consolidar i projectar a l’exterior la industria existent així com crear-ne de nova.

 


 També es va establir un conveni amb el Consorci Localret per desenvolupar infraestructures tecnològiques als polígons industrials d’aquesta àrea geogràfica.  

 


Així mateix, la Comissió també ha validat establir un acord amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona i  l’adhesió d’un nou membre, en aquest cas, una associació empresarial del Baix Llobregat que haurà de ser ratificada pel Consell Plenari de l’Associació.

Edicions locals