Quatre projectes catalans seleccionats pel Programa Emprenedoria Social

S’han seleccionat un total de 20 iniciatives per aquest projecte de l’Obra Social ‘La Caixa’ que ja celebra la seva cinquena edició

Un total de 20 projectes s’han beneficiat de la cinquena edició del Programa Emprenedora Social organitzat des de l’Obra Social de ‘La Caixa’, quatre de les quals són iniciatives que s’han desenvolupat a Catalunya.
Les quatre organitzacions catalanes seleccionades són B-Swim, que dedica els seus esforços al foment de l’esport entre persones amb discapacitat física o intel·lectual a través d’activitats aquàtiques; l’Associació Ajudam Predegent, que vetlla per la millora de la memòria de les persones amb deteriorament cognitiu fent ús de la fabricació i distribució de materials propis; la Fundació Privada Sigue, la qual treballa per un turisme inclusiu, accessible i adaptat per a persones amb  discapacitat física, intel·lectual o sensorial; i, finalment Change Dyslexia, que ha aconseguit desenvolupar una eina online que ajudarà a la detecció de la dislèxia com a mesura per reduir l’abandonament escolar dels afectats per aquest trastorn. 
L’objectiu d’aquest programa de l’Obra Social ‘La Caixa’ és el d’ajudar a aquelles empreses socials que intenten aconseguir millores en el camp social a través de la solidaritat i la sostenibilitat. Per aquesta cinquena edició del programa es van presentar un total de 229 sol·licituds en diferents àmbits.
El programa disposa d’un fons llavor de 500.000 euros. Les iniciatives seleccionades es posaran en marxa gràcies al suport econòmic i la formació en gestió empresarial a càrrec d’IESE Business School, que acompanyarà i assessorarà durant un període d’un any els projectes escollits. 

Edicions locals