Centenars de persones assisteixen a la primera Jornada Folklòrica Navarro-Aragonesa

Les actuacions de les entitats de Navarra, Baix Aragó i Mollet omple de bat a bat el teatre Can Gomà en una jornada d’enaltiment a les cultures de Navarra i de l’Aragó

Les cultures de Navarra i de l’Aragó estaven dissabte més presents que mai abans a la nostra ciutat. El teatre Can Gomà acollia la que ha estat la primera Jornada Folklòrica Navarro-Aragonesa que s’ha organitzat a la ciutat de Mollet.
El Centre Cultural Aragonés de Mollet juntament amb altres dues associacions originaries de Navarra i del Baix Aragó mostraven davant de centenars de persones les bondats de la música i de la dansa típiques d’aquestes dues comunitats autònomes. “És la primera vegada que organitzem aquestes jornades aquí a Mollet, tot i que alguns membres del Centre Aragonés de Mollet ja vam participar en una de molt similar a aquesta a Pamplona, explica el president de l’entitat molletana, Isidre Gascón.
Primerament, les tres entitats van realitzar un cercavila des de Prat de la Riba i pels carrers del centre de la ciutat fins Can Gomà, on van tenir llocs les diferents actuacions. Exhibició rere exhibició els participants van aconseguir arrencar els aplaudiments de tots els assistents. “No sabíem exactament com aniria ja que és la primera vegada però la veritat és que ha tingut molt bona acollida, especialment ens ha sorprès el cercavila ja que aquí no s’estila tant però molta gent ens ha dit que això s’ha de repetir més sovint”, afegia Gascón. 
El Centre Cultural Aragonés participarà properament d’altres jornades folklòriques, aquesta vegada com a convidats al Baix Aragó. 

 

Visita la galeria d'imatges.

Edicions locals