L’equip de futbol xinès Jiangsu Suning arriba a la ciutat

El club de La Super Lliga de Xina és un dels equips del moment al país asiàtic i disputarà un partit amistós dimarts contra el Juvenil A del CF Mollet

Dilluns tindrà lloc una important fita per l’esport a la ciutat. L’equip sub-19 Jiangsu Suning Football Club de la Xina, visitarà la ciutat fins el proper 17 d’abril, que serà la primera parada de la gira que els portarà a diferents municipis catalans.
La visita s’iniciarà a les 12 hores quan la delegació xinesa serà rebut a l’Ajuntament de Mollet en una recepció encapçalada per l’alcalde i responsable d’esports, Josep Monràs, i a la que també assistiran el regidor de Joventut, Raúl Broto, i el vicepresident del CF Mollet, Jordi Candela. Un cop finalitzada, el conjunt donarà una passejada per la ciutat per tal de conèixer els seus llocs més emblemàtics.
Però el principal esdeveniment tindrà lloc a les 16 el dimarts al camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo, on l’equip de la Super Lliga de Xina disputarà un partit amistós contra el Juvenil A del CF Mollet, que milita a la Lliga Nacional. A més, l’equip asiàtic s’entrenarà durant la setmana al Germans Gonzalvo. 

Edicions locals