L’ONCE dedica el cupó del dia 12 d’abril al compromís centenari de l’Obra Social 'la Caixa' amb les persones

"Creiem fermament que les persones grans poden aportar molt, i no ens podem permetre prescindir de la seva experiència", explica l'Isidre Fainé, el president de la Fundació Bancària 'la Caixa'.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, el director general de l’ONCE, Ángel Sánchez, i el vicepresident executiu de la Fundació ONCE, Alberto Durán, han presentat el cupó dedicat als cent anys del compromís de l’Obra Social ”la Caixa”. Aquesta iniciativa vol commemorar el centenari del primer acte de l’Obra Social de l’entitat, celebrat l’any 1915 i dedicat a la gent gran.

 

 

La fotografia escollida mostra un instant del desenvolupament d’una activitat intergeneracional en un dels 612 centres de persones grans, propis o en conveni, on l’Obra Social ”la Caixa” desenvolupa el seu programa d’envelliment actiu i saludable, del qual cada any es beneficien més de 800.000 persones.

 


L’ONCE i l’Obra Social ”la Caixa” mantenen des de fa anys una aliança estratègica per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, creant sinergies a través de programes com Incorpora, promogut per l’Obra Social ”la Caixa”, i Per Talent, impulsat per la Fundació ONCE.

 

Edicions locals