Conclou el període de preinscripcions a educació infantil, primària i secundària

Finalitzen les preinscripcions per al curs vinent amb places lliures a educació infantil i manca de vacants a primer curs d’ESO.

Divendres de la setmana passada finalitzava el període de preinscripcions escolars per a educació infantil de segon cicle, primària i secundària i ja es coneixen el nombre de sol·licituds per al curs vinent a la nostra ciutat. En referència al curs de P3, s’ha realitzat 513 preinscripcions del total de 572 places ofertades. Segons informen des de l’Ajuntament, “les preinscripcions han estat molt repartides entre les escoles de la ciutat”.

 


Pel que fa al primer curs d’educació secundària obligatòria (ESO) s’han rebut un total de 469 sol·licituds per les 443 places que hi ha ofertades en el total dels centres educatius de Mollet. Tot i això, cal tenir en compte que l’oferta definitiva no es podrà determinar fins d’aquí cinc mesos, un cop s’hagin realitzat els exàmens de setembre, poc abans de l’inici del curs.

 


Pel regidor d’Educació, Raul Broto “tot i trobar-nos a aquestes alçades de preinscripcions, seguirem reclamant una planificació a mig termini per part d’Ensenyament així com una baixada de les ràtios i un retorn de les inversions als equipaments educatius de la ciutat de Mollet”. Des del Consistori també expliquen que “malgrat la reducció d’un grup a l’escola Col·legis Nous per aquest curs 2016-2017, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre aquells alumnes que s’incorporin més endavant”.

Edicions locals