El PSC acusa a ERC de “faltar a la veritat”

El POUM genera conflictes entre els grups municipals. En aquesta ocasió el PSC critica als regidors republicans per “manca de responsabilitat”.

A Setmana Santa es donava a conèixer la sentència negativa per la ciutat conforme el Tribunal Suprem anul·lava l’estudi econòmic financer del POUM de Mollet. La setmana passada el grup municipal d’Ara Mollet-.ERC-MES criticava al govern municipal per “donar la informació tard” i “no convocar un Ple Extraordinari”, tot assegurant que l’anul·lació del POUM deixava al ciutadà en una situació “d’inseguretat jurídica”.  Des del PSC de Mollet creuen que el grup municipal.

 


Des del PSC asseguren que “no existeix cap inseguretat jurídica relacionada amb el desenvolupament urbanístic de la ciutat”, i afegeixen que “no hi ha hagut ni hi haurà ni un dia de paralització en el tràmit de les llicències, ja que es continuen donant llicències als comerços, indústries i al ciutadans que volen fer obres a casa seva”. A més, recorden que el planejament del 82’ va patir modificacions fins l’any 2002 i que el desenvolupament urbanístic dels PAUs i els PMUs depenen de la voluntat dels promotors privats i no de l’Administració.

 


El PSC pensa que “per demagògia, o per amagar alguns noms impulsors del POUM, han faltat a la veritat i han demostrat una manca absoluta de responsabilitat com a regidors i regidores de la ciutat”. Els socialistes creuen que des d’Ara Mollet-ERC-MES “estan més preocupats per defensar els interessos del seu partit, intentant desgastar el govern, que no pas per defensar els interessos dels molletans i les molletanes”.

Edicions locals