Jordi Bertrán torna com a nou director del Centre d’Estudis Molletans (CEM)

Bertran ja va ser director del CEM entre els períodes 2001-2003 i 2006-2011

Durant la presentació de la darrera edició de la revista ‘Notes’, al gener, el fins ara director del Centre d’Estudis Molletans, Oriol Fort, anunciava que deixava el seu càrrec després de 4 anys al capdavant del centre. Al mes de març, concretament el dijous 10, quan se celebrava el Consell Directiu, es va nomenar com a nou director del CEM el geòleg molletà que està vinculat al centre des dels seus inicis, igual que Fort, i que ha ocupat la secretaria i la direcció en diferents períodes.  

 


Com a membre actiu del CEM, Bertran ha desenvolupat diverses tasques: recerca i investigació, membre del consell redactor de la revista ‘Notes’, coordinador de les jornades de recerca, autor de diverses publicacions...

 

 


El Centre d’Estudis Molletans és un servei municipal derivat de l’acord entre l’Ajuntament i la Sala Fiveller de la Parròquia de Sant Vicenç, signat el 22 de gener de 1994, com a cloenda dels actes de celebració del Mil·lenari de la ciutat.

 


Publica la revista miscel·lània ‘Notes’ i la col·lecció de monografies Vicenç Plantada. Convoca anualment el Premi Juvenil Vicenç Plantada, i també organitza, anualment, unes jornades monogràfiques i diverses xerrades, sortides de camp i visites guiades.

Edicions locals