Arrenca la desena edició de la MITMO

Amb l’arribada del Mollet Mullat a Prat de la Riba es donava per inaugurada la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) que enguany celebra el seu desè aniversari

Avui a les 18h el Mollet Mullat apareixia al Parc de les Pruneres fent una crida per a que tothom es dirigís a la plaça Prat de la Riba. Amb un petit cercavila que va aplegar petits i grans, tothom es va dirigir cap a la cèntrica plaça on el peix més famós del món titellaire va donar per inaugurada la desena Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO).
Així, Mollet esdevé la capital catalana dels titelles durant tot aquest cap de setmana, acollint tot un seguit d’activitats i d’actuacions per a tots els públics, que s’iniciaven amb ‘Palla, fusta, pedra’ de la companyia molletana Galiot Teatre.
Enguany, la desena edició de la mostra acollirà un total de 16 espectacles a càrrec de diferents companyies tant de nacionalitat catalana i espanyola com de nivell internacional. La mostra també compta amb diferents espais destinats al món de les titelles com l’espai de Cal Titellaire al Mercat Vell o Món Titella, una de les novetats principals.

 

Visita la galeria d'imatges de la Inauguració de la 10ena MITMO

Edicions locals