“Reclamem un Estat republicà amb els valors republicans i tot el que comporten”

Canviem Mollet commemora el 85è aniversari de la II República en un acte d’homenatge i reivindicatiu a la plaça de la República

El passat 14 d’abril es celebrava el 85è aniversari de la II República, una ocasió que el grup Canviem Mollet no ha volgut que passi desapercebuda. Com ho fan de manera anual, el grup municipal organitzava diumenge un acte commemoratiu a la plaça de la República per homenatjar aquest període i, alhora, reivindicar un nou model per l’Estat. “Amb aquest acte el que reclamem és un Estat republicà amb els valors republicans i tot el que comporten”, explica el líder del grup Canviem Mollet, Xavier Buzón. “També hem de recordar com a cosa estranya dintre d’Europa, que el nostre Estat és l’únic que no té un dia de record i reivindicació per aquelles persones que van lluitar contra el feixisme”, afegeix Buzón.
L’acte es va iniciar amb una ofrena floral a la placa instal•lada a la plaça republicana, a la que va seguir la lectura d’un manifest en favor de la República i un aperitiu popular. “Des de Canviem Mollet, a banda de realitzar actes com aquest, també estem treballant en aspectes de recuperació de la memòria històrica i, a més, reivindiquem sempre els valors republicans en els actes que realitzem amb altres formacions republicanes tant a Mollet com en altres municipis”, argumentava el portaveu del grup municipal. 

Edicions locals