Més de 1000 infants participen en la tercera jornada esportiva per alumnes de primària

Aquesta jornada organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament s’ha centrat en 12 estacions esportives vinculades al tennis i al món de la raqueta en general

La passada setmana tenia lloc a les instal•lacions del Club Tennis Mollet el Calderí la tercera jornada esportiva dels alumnes de primària del curs d’enguany. Es tracta d’una activitat que s’organitza des del Servei d’Esports de l’Ajuntament i que en aquesta ocasió s’ha centrat en 12 estacions esportives relaciones amb el tennis i amb món de la raqueta. 
En les jornades, que van tenir lloc durant dimecres i dijous, van participar més de 1000 infants pertanyents a 15 escoles de primària de la ciutat i també alumnes del Cicle Superior d’Animació d’Activitats Esportives de l’Institut Vicenç Plantada. 
L’objectiu d’aquestes jornades no és altre que ajudar a que els nens i nenes de tercer a sisè de primària obtinguin coneixements sobre les diferents modalitats esportives, així com aprendre a practicar-les tant a les instal•lacions esportives municipals com en l’espai de Gallecs. L’activitat estava emmarcada dintre dels esdeveniments esportius que la ciutat ha anat acollint durant aquest mes d’abril en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, celebrat el passat 6 d’abril. 

Edicions locals