Ara Mollet-ERC-MES demana revitalitzar l’Illa de Mollet

El grup municipal presenta quatre mocions al proper Ple Municipal, que se celebrarà dilluns a les 19h. La primera moció demana revitalitzar la zona de l’Illa amb l’objectiu de consolidar-la com a zona comercial a la ciutat. Segons els republicans, és una zona “amb un traçat laberíntic on, pels vianants, és difícil trobar amb facilitat i satisfacció visual el seguit de comerços i serveis que tenen a la seva disposició. Els espais són freds, mancats de calidesa, pel que es converteix en una zona poc acollidora”. En aquests sentit el grup d’Ara Mollet-ERC-MES demana elaborar un Plan integral per a la revitalització de l’Illa de Can Mulà.

 


En una altra moció es demana instal·lar un correcan al parc de Can Mulà, ja que el que es va instal·lar al Parc de Ca l’Estrada “queda lluny de bona part de la població”. A més, també recorden que “al Ple de setembre ja es va aprovar una moció que demanava continuar treballant per disposar de nous espais de lleure per a gossos a Mollet”.

 

Els republicans també demanen donar suport a les entitats socials del tercer sector i incloure més clàusules socials en la contractació de l’Ajuntament.

Edicions locals