25 anys de formació musical a Mollet

Sant Jordi serà la data que donarà el tret de sortida a les activitats per celebrar els 25 anys d’existència de l’Escola Municipal de Música.

Divendres començaran els actes de celebració de l’aniversari de l’Escola Municipal de Música i Dansa amb un concert, a les 22h, a l’Església de Sant Vicenç on s’interpretarà el ‘Glòria’ de Vivaldi, “una obra difícil d’escoltar en ciutats petites perquè normalment s’interpreta a grans auditoris”, explica el director de l’escola, en Xavier Esteve. Aquesta obra també va ser interpretada ara fa 15 anys en el primer concert simfònic que va realitzar l’escola per celebrar el seu 5è aniversari.  “Els alumnes no són els mateixos i és una obra que, per la seva qualitat, és interessant treballar-la”, conclou Esteve.

 


Els actes de celebració continuaran dijous, a les 19h al Teatre de Can Gomà, amb una classe oberta d’alumnes de Dansa acompanyats d’alumnes de música. Aquesta activitat també servirà per commemorar el Dia Internacional de la Dansa, que tindrà lloc el 29 d’abril.

 


Els actes continuaran fins el 21 de juny, Dia Internacional de la Música, quan una gran ballada al pati de Can Gomà tancarà els actes de l’aniversari. Més informació sobre l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet a l’edició de la setmana vinent.

Edicions locals