La 2a Caminada de Resistència a Montserrat aplega 86 participants

Bernat Ramon va ser el primer en finalitzar la prova no competitiva que organitza el Club Muntanyenc Mollet. Finalment, 68 dels participants van arribar dintre de l’horari previst per l’organització

La Segona Caminada de Resistència a Montserrat organitzada pel Club Muntanyenc Mollet ha millorat l’èxit que ja va ser la seva primera edició. En aquesta edició van participar un total de 86 participants, tot i que van ser 89 les persones que s’hi van inscriure. Molt puntuals, a les 5 de la matinada, els caminaires van iniciar el seu camí cap al monestir de Montserrat des dels Jardins de la Farinera Moretó. 
El recorregut va ser d’un total de 48 km i va creauar les localitats de Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà, Sabadell, Terrassa, Vacarisses i Monistrol de Montserrat. El primer participant que va aconseguir finalitzar el recorregut va ser Bernat Ramon amb un temps de 6 hores i 57 minuts, cinc minuts més tard arribava Ruben Esteve. D’altra banda, la primera noia en finalitzar el recorregut va ser Sonia Garrido amb un temps de 7 hores i 55 minuts. 
El bon temps i el bon ambient que es respirava entre els caminants, a més d’una gran feina per part de l’organització, van fer d’aquesta segona edició de la caminada tot un èxit. Cadascú seguint el seu propi ritme, finalment van ser 68 els participants que van aconseguir finalitzar aquesta prova no competitiva dintre de l’horari previst per l’organització. El Club Muntanyenc ja treballa en l’edició de l’any 2017 amb l’objectiu d’ampliar el número de participants. 

Edicions locals