Isabel Muñoz Joiers, 40 anys d’experiència en el sector de la joieria

Av. Llibertat, 14-Mercat Municipal – Tel. 935700253

Isabel Muñoz és una joieria instal·lada a la nostra ciutat des de fa 20 anys. A més de l’establiment a la nostra ciutat disposen de dues altres botigues a Santa Coloma de Gramenet i més de 40 anys d’experiència en el sector. “La mare ha dedicat tota la seva vida a la joiera i ha inculcat la seva passió als seus quatre fills”, explica l’actual responsable de la botiga.

Isabel Muñoz també disposen de taller propi on es realitzen col·leccions exclusives, i peces fetes  al gust dels clients, realitzant un pressupost gratuït i sense compromís i un disseny en 3D perquè el client pugui conèixer, exactament, l’acabat final de la joia. També poden fer qualsevol restauració o modificació de les joies, per tal de recuperar aquelles peces fetes malbé per l’ús o el pas del temps.
També podem trobar un ampli ventall d’aliances pel casament, així com les principals marques en rellotgeria, i marcs de fotos.

Arriba el Dia de la Mare i a Isabel Muñoz trobaràs el teu millor regal. Amb preus per a totes les butxaques podràs adquirir el teu obsequi a la mare. Arracades, penjolls, braçalets, anells i rellotges,  d’una gran varietat de marques.

 

Edicions locals