Restaurant Nou Capriccio, carns, productes ibèrics i peix a la brasa

c. Salvador Espriu, 30 - Tel. 93 676 19 08

El restaurant Nou Capriccio celebra el seu primer aniversari a la ciutat. En només un any, l’establiment ha sabut guanyar-se la confiança de la seva clientela gràcies a un producte exquisit i un servei de qualitat.
L’especialitat del Nou Capriccio és la brasa. Al restaurant podràs degustar carns ibèriques, com el secret, o bé peix, a més d'una gran varietat d'amanides, hi ha per tots els gustos. A banda de productes a la brasa, a l’establiment també podràs degustar entrepans freds i calents, d’entre els que destaquen els seus frankfurts, torrades al gust i un gran sortit de tapes.
El restaurant Nou Capriccio s’adapta a tots els paladars, és per aquest motiu que pels teus àpats pots o bé decantar-te pel seu econòmic menú diari o bé escollir entre qualsevol dels plats que podràs trobar a la seva carta, tot sempre acompanyat d’un bon vi del que també trobaràs una amplia gamma. A més, els caps de setmana també podràs degustar les suggerències del chef, que són plats més elaboarts especials pels caps de setmana i festius.
A més, ara que arriba l’estiu, és el moment ideal de gaudir de la seva fantàstica terrassa amb un dels seus deliciosos vermuts o gintònics, elaborats amb ginebres prèmium.
Així que ja saps, si vols gaudir d’un bon àpat, dóna’t un caprici i visita el restaurant Nou Capricció. Repetiràs amb ells segur!

 

Edicions locals