El Glòria de Vivaldi protagonista del concert de l’Escola Municipal de Música

El tradicional concert de Sant Jordi a la parròquia de Sant Vicenç era l’encarregat de donar el tret de sortida a les activitats en motiu del 25è aniversari de l’entitat

Per una nit, la música es convertia en la gran protagonista a la parròquia de Sant Vicenç. Com ja és tradicional per dates properes a la diada de Sant Jordi, l’Escola Municipal de Música celebrava el seu concert però, en aquesta ocasió, amb un cert alè especial, i és que aquest concert seria l’encarregat de donar el tret de sortida als diferents actes i activitats que tindran lloc per commemorar el 25è aniversari de l’entitat. 
A la primera part, els alumnes del Cor de Nivell Elemental i els de l’Orquestra infantil va fer gala del seu talent davants dels nombrosos espectadors que van omplir de bat a bat la parròquia molletana. A la segona part va arribar el moment del Glòria de Vivaldi, que va ser interpretat pel cor Estoc de Veus, l’AMPACANTA, el Cor Juvenil i l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música. La interpretació d’aquesta peça del compositor de renom va ser en mostra més de que l’Escola Municipal de Música està de celebració, i és que es tracta del primer concert simfònic que va oferir l’escola, ara ja fa 15 anys. 
L’aniversari tot just ha començat i encara són moltes les activitats que queden per arribar. La propera, la Jam de l’Aniversari el 21 de maig. 

Edicions locals