Gran actuació dels Castellers de Mollet per la Diada de Sant Jordi

La colla verd claret aconsegueix descarregar el pilar de 5, un castell que encara no havien tirat aquesta temporada i que va ser amb el que van tancar la passada

Els Castellers de Mollet tornaven a ocupar diumenge la plaça Prat de la Riba per celebrar la seva tradicional Diada de Sant Jordi. Molt ben acompanyats pels Minyons de l’Arboç, la colla verd claret va completar una fantàstica actuació en la que tots aquells que s’hi van apropar van poder gaudir de castells que no veien des de la passada temporada.
Després dels pilars d’inici, en els que els molletans ja van començar forts amb un pilar de quatre aixecat per sota, els locals van descarregar el 5 de 6, un dels seus castells més complexos, que van realitzar amb molt de domini i seguretat. Per la segona ronda, els Castellers de Mollet van tirar un 4 de 6 que van descarregar amb rapidesa i facilitat, al que li seguiria un 3 de 6 amb agulla per posar punt i final a la tercera ronda. 
Però el plat fort de la Diada de Sant Jordi no arribaria fins els pilars de comiat, quan la colla verd claret va decidir tirar el pilar de 5, un castell que no han tirat a cap plaça des de la Diada Castellera de Mollet de la passada temporada. La plaça va contenir l’alè per veure com els molletans amb força, equilibri, valor i seny aconseguien descarregar el pilar de 5 que posava punt i final a una gran diada i que, a més, posava els ciments del que s’espera que sigui una gran temporada. 
Pel que fa a la colla visitant, els Minyons de l’Arboç també van signar una gran actuació amb un 4 de 6 amb agulla net, una torre de 6 i un 5 de 6 net. 

Edicions locals