Empat passat per aigua al camp de la Molletense (0-0)

Tot i el descens matemàtic, els locals aconsegueixen sumar un punts després de nou jornades sense fer-ho

Dissabte la Molletense aconseguia l’empat al seu camp, sumant així un punt després de nou partits sense fer-ho i quan les matemàtiques ja l’han condemnat al descens de categoria per la temporada vinent. La pluja va ser el gran condicionant d’aquest partit en que, una vegada més, els José Linares van fer gala del seu esperit lluitador.
En els primers minuts del matx Oriol Cavanes ja donava el primer avís amb un xut a la porteria de l’Horta de que, tot i enfrontar-se a un dels primers equips de la classificació, la Molletense no els hi posaria les coses fàcils. Malgrat això, l’Horta no es va deixar impressionar i va anar a buscar la porteria dels de la Zona Sud des de bon inici, demostrant per què es troben entre els més forts. Així, els primers minuts de partit va ser l’equip molletà el que va protagonitzar les ocasions de gol, mentre que l’Horta va anar augmentat la seva intensitat en l’atac a mesura que el temps corria. 
Sense dubte, la gra protagonista de l’enfrontament no va ser altre que la pluja, que va marcar el partit i, fins i tot, va fer que l’àrbitre es plantegés la suspensió en més d’una ocasió.  Les dificultats generades per la climatologia van fer que els dos conjunts marxessin al descans amb el marcador encara per estrenar.
A la represa, la pluja es va intensificar encara més, deixant el camp tot ple de bassals i no deixant gaire oportunitat al joc. Aquest fet va afavorir en part a la Molletense, que té un joc molt més directe que no pas els d’Horta. Malgrat les ocasions de gol aïllades dels locals, van ser els visitants els que van saber crear veritable perill. En una contra protagonitzada per Cañadilla, els barcelonins es van avançar amb un gol de Muela, que l’àrbitre va decidir anul•lar, deixant així un marcador de 0-0.
El proper partit de la Molletense serà el proper diumenge a les 17h contra el Jonquera.

Edicions locals