Les dues estacions de Renfe estaran remodelades al 2017

Després d’anys de reivindicacions, el director de Rodalies de Catalunya, Félix Martín, en presencia de l’alcalde de Mollet Josep Monràs, del regidor de Mobilitat Josep Mª Garzón i de la regidora d’Infraestructures Mireia Dionisio, ha concretat les obres d

Després de manifestar la bona entesa amb Félix Martín des que a finals de 2014 va ser nomenat director, l’alcalde Monràs ha parlat d’una “demanda històrica de l’Ajuntament i dels habitants de Mollet que avui comença a fer-se realitat”. Monràs ha recordat que “fa molts anys que reclamem aquestes millores pensant en els usuaris i les usaries i els problemes de seguretat i  d’accessibilitat que segueixen patint, dues qüestions que estan entrelligades”.

 


Amb una inversió de 6 milions d’euros (3 per Mollet Sant Fost i 2’7 per Mollet Santa Rosa), es previst que el proper mes de maig comencin les licitacions i que al llarg de 2017 s’iniciïn i finalitzin les obres.

 


Segons Félix Martín, si finalment “aquestes demandes comencen a ser realitat  ha estat, en part, gràcies a la bona coordinació que hi ha hagut amb l’Ajuntament de Mollet”. Martín ha explicat que, en general, les obres comportaran “millores a les andanes, als passos inferiors, als vestíbuls, a les escales i a la il·luminació així com la instal·lació d’ascensors, noves marquesines i paviments podotàctils a les dues estacions”.

 


Desdoblament de la R3


Durant el mateix acte, i després que el Ministeri de Foment ja hagi enviat als ajuntaments implicats la declaració d’impacte ambiental del desdoblament de la línia R3, l’alcalde va anunciar que “ja hem presentat al·legacions a un projecte que sempre hem defensat que sigui global, no parcial, i que comporti el soterrament de la línia al seu pas per Mollet”.

 


Monràs ha recordat que “l’únic que fem es demanar que es compleixi el que diu el conveni que fa anys aquest Ajuntament va signar amb el Ministeri de Foment i la Generalitat”.

Edicions locals