Dinar solidari en benefici dels afectats pel terratrèmol de l’Equador

Diumenge a les 12h tindrà lloc un àpat solidari organitzat per un grup de dones d’Equador amb l’objectiu de recaptar fons per enviar ajudes per a les víctimes de la tragèdia

El proper diumenge a les 12h el local de Càritas del carrer La Pau acollirà un dinar solidari en benefici dels afectats pel terratrèmol de l’Equador, que va tenir lloc el passat 16 d’abril i va tenir una magnitud de 7,8 i que ja s’ha cobrat la vida de més de 650 persones, tot i que encara es continua amb les labors de recerca. 
Aquest àpat solidari tindrà un cost de 5 euros per persona i consistirà en plats típics de la zona on ha tingut lloc la tragèdia. L’acte ha estat organitzat per un grup de mares de l’Equador que volen recaptar el màxim número de fons possibles per tal de comprar aliments i fer-los arribar al poble de Tabuba, un dels indrets afectats pels cismes. 
Fátima, una de les organitzadores, explica que les ajudes dels governs només estan arribant a la zona on va tenir lloc l’epicentre del terratrèmol però que les poblacions veïnes pateixen falta d’aliments i aigua degut al mal estat en el que han quedat les carreteres. “No hi ha ni aigua ni llet pels bebès, és una situació molt trista i la gent està passant molta fam”, assegura Fàtima. Els organitzadors d’aquest dinar solidari compten amb un familiar a la zona que serà qui s’encarregarà de fer arribar les ajudes i els aliments al poble de Tabuba. 

Edicions locals