El Centro Cultural Andaluz es prepara per celebrar la seva ja tradicional festa de la Cruz de Mayo

Durant tres dies, l’entitat molletana realitzarà un seguit d’actes per commemorar aquesta festivitat tan important per totes aquelles persones amb arrels andaluses

El Centro Cultural Andaluz no para de treballar i ja es prepara per celebrar una de les seves festes amb més renom: la Cruz de Mayo.
Durant el darrer cap de setmana del mes d’abril, l’entitat molletana es traslladarà al Mercat Vell durant les jornades de divendres, dissabte i diumenge per celebrar tot un seguit d’actes per commemorar una data tan assenyalada. Així, divendres a la tarda tindrà lloc la inauguració de l’emblemàtica creu de flors, que serà l’encarregada de presidir tots els actes que tindran lloc, i una exhibició de ball per part de les classes de ball de l’entitat, així com les actuacions dels cors Semblanza Rociera i Aires Nuevos de Uca de Martorelles.
Dissabte la festa continua al Mercat Vell amb les actuacions dels coros Amigos del Rocio, Nuevos Aires, Arte y Compás, Triana i el cor del Centro Cultural Andaluz de Montornés, així l’actuació de l’artista convidat, Guille Barea, que va participar en el conegut reality show musical Operación Triunfo. Diumenge es posarà punt i final a la celebració amb una misa rociera i un dinar de germanor per als socis i amics de l’entitat. 
Així mateix, el passat cap de setmana l’entitat celebrava el seu 37è aniversari a Can Gomà amb les actuacions dels seus quadres de ball i el seu coro rociero. 

Edicions locals