Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa

Els actes per commemorar la jornada començaven dijous a l’Escola de Música i continuaran divendres amb exhibicions al carrer. Les activitats s’allargaran fins dissabte amb un taller i una proposta escènica a La Marineta.

El divendres 29 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa i, per commemorar aquesta festivitat, Mollet organitza diverses activitats obertes a la ciutadania. Els actes començaven dijous al Teatre Municipal de Can Gomà amb una classe oberta de dansa organitzada per l’Escola Municipal de Música i Dansa, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

 


Les activitats continuaran divendres, tant pel matí al Parc de Can Mulà, com per la tarda al Parc de les Prune-res, on  a més de les exhibicions dels alumnes també es realitzarà la lectura del manifest del Dia internacional de la Dansa.

 


Les activitats continuaran fins dissabte, quan es realitzarà a la seu de CRA’P (c.Anselm Clavé, 67, 3r) un taller de creativitat a través de la dansa-moviment adreçat a infants d’entre 5 a 12 anys. El preu del taller, que es realitzarà d’11h a 12.30h, és de 12 euros i cal realitzar la inscripció a [email protected] També dissabte a les 19.30h el Teatre Municipal de Can Gomà acollirà la proposta escènica ‘Si se diera un cuerpo al bullicio’ de Constanza Brncic i Nuno Rebelo. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Edicions locals