Pinturas Bellido, 30 anys d’experiència oferint el millor servei

Tel. 93 593 42 99 – 606 069 935

Amb més de 30 anys d’experiència a les seves espatlles, Pinturas Bellido és un d’aquells negocis que ja s’ha fet un renom entre els seus clients gràcies a un servei de qualitat. Si bé el negoci està especialitzat en temes de pintura de façanes, patis de llums i interiors des dels seus inicis, amb el pas dels anys, Pinturas Bellido ha anat ampliant el seus horitzons per adaptar-se als nous temps.
En l’actualitat, Pinturas Bellido ofereix un servei d’allò més complet per posar la teva llar a punt que va des de temes de fontaneria a tallafocs, ignífugs i, com no, pintura, entre d’altres. Per al seu responsable, comptar amb bons professionals al seu equip és quelcom molt important, per això mateix, l’empresa col·labora amb enginyers i altres professionals per oferir un servei de qualitat que s’adapti a les necessitats del client.
Si creus que la teva llar necessita una reforma però no saps ni per on començar, Pinturas Bellido posa al teu abast l’assessorament que necessites, així com l’elaboració d’un pressupost sense cap compromís. A més, en cas de necessitar un permís d’obra, ells s’encarregaran de realitzar els tràmits necessaris.
Així que ja ho saps, si necessites realitzar millores a la teva llar, Pinturas Bellido és l’opció experta que més et convé. No dubtis en contactar amb ells! 

Edicions locals