Gairebé un centenar de persones participen en la manifestació del Dia del Treballador

La CGT Vallès Oriental organitzava la mobilització per reivindicar l’1 de maig i la lluita com l’únic mitjà per defensar els drets socials i laborals

Cada 1 de maig es celebra el Dia del Treballador, i com ja és costum per aquesta data tan assenyalada, la CGT Vallès Oriental organitzava una manifestació diumenge al migdia per reivindicar la importància d’aquest dia per la classe treballadora. “Respecte a la situació, nosaltres pensem que estem en un in-pas, molta gent està pendent dels canvis de govern i les properes eleccions, però la realitat dels treballadors ha estat la mateixa en els darrers anys: precarietat, molts aturats sense rebre cap tipus de subsidi i les retallades que s’estan patint en sanitat i en l’educació, és per això que creiem que l’1 de maig és un dia per sortir al carrer i posar en relleu totes aquestes situacions”, explica Álvaro Iñigo, Secretari d’Acció Sindical de la CGT Vallès Oriental. 
Així, gairebé un centenar de persones es van reunir a la plaça Major i sota el lema “Al carrer a conquerir els nostres drets i llibertats”, es van manifestar pel centre de la ciutat fins arribar a la Masia de Can Borrell, on es va posar punt i final a la mobilització amb una botifarrada popular. “Com a sindicat creiem important apropar aquesta jornada reivindicativa al màxim de pobles possibles, perquè considerem que el primer de maig s’ha de celebrar als pobles. És per això que nosaltres des de fa anys celebrem aquesta jornada a Mollet per donar l’oportunitat als veïns i veïnes de la ciutat de sortir al carrer”, afegia Álvaro Iñigo. “Bàsicament el que volem és animar a la gent a que surti al carrer i a que lluiti a les seves fàbriques, trencant així el discurs de la por i amb la resignació que ens volen imposar des de dalt”, argumentari el Secretari d’Acció Sindical de la CGT Vallès Oriental. 

Edicions locals