Mollet obté la distinció de ‘Vila Florida’ per la seva promoció dels espais verds

Fins ara la Rambla Pompeu Fabra ja formava part dels carrers enjardinats de Viles Florides però ara tota la ciutat s’incorpora a aquesta xarxa.

Mollet és un dels 84 municipis catalans que ha estat reconegut amb la distinció de ‘Vila Florida’, un projecte que busca posar en valor la protecció dels espais verds, la conscienciació social vers les polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies de proximitat a través de l’atractiu de parcs i jardins amb ornamentació floral. També es valora la gestió de l’aigua, els programes de control de plagues i malalties, la neteja i gestió de residus o la qualitat del mobiliari urbà. De retruc, el reconeixement també serveix per potenciar la promoció turística de les ciutats.

 


A Mollet, la Rambla Pompeu Fabra ja fa anys que gaudeix de la distinció ‘Vila Florida’ però ara es dóna un pas més considerant tota la ciutat un espai verd. Així doncs, un cop l’any un jurat ens visitarà per valorar la feina feta i, si s’escau, decidir quantes flors es mereix. Ara mateix, el municipi amb més reconeixement és Olot amb 4 flors . ‘Viles Florides’ és una iniciativa de la Confederació d’Horticul-tura Ornamental de Catalun-ya (CHOC) que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme.

Edicions locals