Els equips de l’UE Claret masculí i del Barça femení, campions del 10è Torneig Mini Ciutat de Mollet

Tant l’equip mini masculí com el femení del CB Mollet van arribar a la fase final, on es van haver de conformar amb la segona posició

Diumenge el bàsquet esdevenia un dels grans protagonistes de la jornada. El Pavelló Municipal de Plana Lledó s’omplia de petits jugadors per acollir una nova edició del Torneig Mini Ciutat de Mollet, que ja en celebra la desena. Una data que va ser especialment emotiva pel club molletà, ja que el torneig va portar per primera vegada a la seva història el nom de Memorial Antoni Viladomiu, que va morir l’any passat i va ser un dels principals entrenadors de la base de l’equip durant els anys 50 i 60.
Al Torneig van participar un total de sis equips mini, que van donar el millor de sí mateixos a les diferents proves i partits que van anar tenint lloc durant la jornada. L’equip masculí de l’UE Claret i l’equip femení del Barça es proclamaven campions del Torneig a la final disputada contra el masculí i el femení del club molletà, que es van haver de conformar amb la segona posició. 
Així mateix, l’equip femení del CB Mollet es va proclamar campió del concurs de triples, mentre que el CN Caldes s’alçava com a campió del concurs de caos.
Una jornada lúdic-festiva en la que els infants van poder gaudir al màxim d’aquell esport que tant els hi agrada, el bàsquet. 

Edicions locals