Julia Marco i Marta Sallent campiones Sènior i Cadet del Trofeu Ciutat de Mollet

El torneig, que es celebrava per primera vegada durant un cap de setmana complet, va reunir un total de 343 patinadors d’arreu del territori

Aquest cap de setmana el patinatge artístic esdevenia rei al pavelló de la Riera Seca. Tant dissabte com diumenge el recinte va acollir una nova edició del Trofeu Ciutat de Mollet de patinatge artístic en modalitat lliure que, per primera vegada, es celebrava durant un cap de setmana complert: “És la primera vegada que fem el Trofeu durant tot un cap de setmana i les sensacions han estat molt positives, tant que si els clubs es mostren disposats ens agradaria repetir per l’any que ve”, explicava Jose Antonio Marco, president del Club de Patinatge Artístic Mollet.
En aquesta 15ena edició del Trofeu Ciutat de Mollet van participar un total de 343 patinadors, 36 dels quals pertanyents al CPA Mollet. El club molletà va fer un gran paper, del que destaquen especialment la victòria de Julia Marco a la categoria sènior, poc després d’haver-se proclamat campiona d’Espanya en la modalitat de figures obligatòries, i l’or també de Marta Sallent a la categoria Cadet. Per la seva banda, Claudia Martí va aconseguir la segona posició a la categoria A, mentre que Iraia Aroca i Iria Oliva es van endur el bronze a les categories iniciació B i iniciació pre-B. 
“Els clubs han quedat molt satisfets en com han anat les dues jornades i molts d’ells ens han fet arribar les seves felicitacions, així mateix, els nens també han estat molt contents i han gaudit molt del campionat, que és el que més importa”, afegeix el president del club molletà. 

Edicions locals