L’Alcalde dóna explicacions a la ciutadania

L’Ateneu Gran acollia dimecres passat la primera trobada de l’Alcalde a prop teu de 2016, un cicle de participació ciutadana on l’alcalde visita els diferents barris de la ciutat per compartir contacte amb els ciutadans.

Dimecres l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, acompanyat del regidor  de Participació i Transparència, Josep Ramon Bertolin, visitava l’Ateneu Gran per parlar amb desenes de molletans inquietats pel futur de la ciutat. Els assistents van poder conèixer de primera mà en què consisteix el Pla d’Actuació de Mandat (PAM) així com realitzar preguntes.

 

 

Les dues temàtiques més destacades de la reunió van ser la sentència del Tribuna Suprem en contra del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM de Mollet) i les millores a ambdues estacions de Renfe de la ciutat. Sobre el POUM l’alcalde va recordar que la màxima instancia judicial a Catalunya els ha donat la raó i va ser rotund a l’afirmar que aquesta sentència no paralitzarà cap actuació prevista a la ciutat.

 


D’altra banda els assistents van valorar positivament la millora de la seguretat a les estacions però demanen el soterrament de la línia R3 al seu pas per Mollet. Monràs va garantir que seguiran lluitant per aconseguir-ho tot recordant que fa anys que hi ha un acord signat amb el Ministeri de Foment i la Generalitat perquè aquesta obra es faci efectiva.

 

Edicions locals