Al juny arriba la 4a edició de ‘Mollet és Fira’

Els comerços que vulguin participar en alguna de les tres fires sectorials poden insciure’s fins el 13 de maig.

Fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Mollet i el teixit comercial de la ciutat, l’any 2013 va néixer el projecte Mollet és Fira, amb l’objectiu d’afavorir la participació del comerç i els serveis de la ciutat en un model de fira de venda directa i l’aire lliure. La quarta edició de Mollet és Fira tornarà a comptar amb 3 fires sectorials durant els caps de setmana del mes de juny.

 

Com a novetat d’enguany, hi ha el canvi d’ubicació de la Fira Gourmet, que tindrà lloc durant el primer cap de setmana de juny a la plaça Prat de la Riba. El segon cap de setmana serà el torn de Fira Motor, a l’avinguda Llibertat i la plaça Major. El Mollet és Fira clourà durant el tercer cap de setmana de juny amb la Fira Comerç i Qualitat de Vida, que tindrà lloc al parc de les Pruneres i la rambla Balmes. 

 

Les fires aniran acompanyades per sorteigs, promocions i premis que durant tot el mes oferiran els establiments participants a Mollet és Fira. Fins al 13 de maig és obert el termini d’inscripció per a tots els establiments de comerç, serveis, restaurants, etc, que vulguin prendre part en alguna de les fires sectorials. Cal adreçar-se a l’empresa municipal Mollet Impulsa, SL, de 9 a 15 h (Tel. 93 570 87 51 o c/e [email protected]).

Edicions locals