Dissabte Mollet serà la capital del motor a Catalunya

Arriba un any més la Llotja del Vehicle Clàssic organitzada pel Museu Isern i Armand Clàssic, amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de la Col·lecció d’Automòbils Salvador Claret, Museu de la Moto Basella/Barcelona i Clàssic Motor Club del Bages. Aquest dissabte el parc de Ca l’Estrada s’omplirà de centenars d’aficionats, pilots professionals i curiosos que vulguin conèixer una mica més de la història del motor a la nostra ciutat.

 

 

 

La tercera edició
Enguany se celebra la tercera edició de Llotja del Vehicle Clàssic, un esdeveniment que cada vegada és més rellevant tant a la nostra ciutat, com a la resta de la comarca i moltes parts de Catalunya gràcies als pilots de renom que accedeixen a participar. A banda de les múltiples activitats que s’ofereixen, cada any la llotja ret homenatge a alguna temàtica relacionada amb el motor i els protagonistes de 2016 seran els pilots de motocròs i les seves motos.

 

 

La ubicació
En les dues darreres edicions la Llotja s’ha realitzat al Parc de les Pruneres i el Pavelló de Riera Seca però enguany es trasllada al Parc de Ca l’Estrada, un espai molt més ampli per acollir a la gran quantitat de vehicles que s’acosten a la fira; tant els que hi són exposats com els que busquen aparcament per visitar-la.

 

 

Els expositors
Una cinquantena d’expositors vendran tot tipus de vehicles antics, recanvis, llibres, joguines de llauna i objectes vintage, entre d’altres. La Llotja és doncs una oportunitat per trobar peces antigues en bones condicions per tal d’arranjar tot tipus de vehicles.

 


Exposició Motocròs
Els primers pilots de motocròs (anys 50-70) rebran un homenatge molt especial durant la tercera edició de la Llotja. Assistiran a aquest esdeveniment amb les seves motos, que estaran exposades pel públic i el director del Museu de la Moto de Barcelona, Estanislau Soler, oferirà una xerrada (12.45h) per parlar de la història de la competició.

 

 

Exposicions de vehicles
La Llotja comparà amb diversos espais d’exposicions de vehicles. D’una banda, un espai dedicat a l’exposició de les motos antigues catalanes, de diversos anys, especialment de les marques de DUCSON, DERBI, RIEJU i MYMSA, entre d’altres. També, la Llotja disposarà d’un espai amb camions Dakar, d’Epsilon Team, així com l’exposició dedicada als cotxes clàssics-vintage-retro, cotxes americans i algun exemplar antic d’Autocars Segalés.

 

 

La rodada pels carrers
A les 17h es realitzarà una cercavila pels carrers de la ciutat amb tots els participants de la Llotja i els molletans que s’hi vulguin sumar tot portant el seu vehicle anterior als anys 70.


Així, tots els ciutadans podran gaudir dels vehicles més tradicionals passejant per la ciutat.

 

 

Edicions locals