El Quiosc de la Marta, el teu quiosc de tota la vida

Rambla Fiveller, Mollet

Si hi ha un tret característic de la Rambla Fiveller que es manté tot i el pas dels anys, aquest és el Quiosc de la Marta. Després de gairebé 50 anys sent regentat per la Marta, ara el negoci passa a mans de la seva filla, qui vol conservar l’essència d’aquest establiment característic en el paisatge de la ciutat de Mollet. 
Tot i la seva remodelació, el Quiosc de la Marta continua sent un negoci de tota la vida que, a més, s’adapta als productes de temporada. Així, a les èpoques de fred hivern, podràs gaudir d’unes boníssimes castanyes mentre que, ara que arriba l’estiu, tornen les seves tradicionals patates amb allioli, que tants èxits van aconseguir en el seu moment.
Més enllà dels productes de temporada, el Quiosc de la Marta continua essent tot un referent per aquells molletans i molletanes més llaminers. A banda de castanyes a l’hivern i patates amb allioli a l’estiu, també podràs trobar tota mena de llaminadures i gelats per saciar el golafre que portes a dintre, així com refrescos i aperitius salats
Així que ja saps, si passeges per la Rambla Fiveller no deixis de tastar les patates amb allioli o qualsevol dels productes que el Quiosc de la Marta posa al teu abast. Segur que no t’hi podràs estar!

Edicions locals