NonSense guanya la cinquena edició del Devilfest

El grup repetirà com a cap de cartell de la propera edició de 2017. Aerial Blacked es queda a les portes i s’ha de conformar amb la segona posició

Dissabte a la tarda Mollet esdevenia la capital del Metal. L’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) celebrava al Mercat Vell la cinquena edició del seu ja més que reconegut Devilfest, un festival que pretén ajudar a donar el salt a grups de metal emergents d’arreu del territori català. 
Fa uns dies, el cartell es tancava amb sis grups que van aconseguir despuntar entre el públic i el jurat a cadascuna de les diferents eliminatòries: Expel The Grace, Aerial Blacked, NonSense, Bad Mother Fuckers, Reaktion i Mugak. Es tracte de bandes amb alta qualitat musical  però pocs recursos.
Després dels vots dels centenars d’assistents i el jurat, NonSense es va alçar com a banda guanyadora de l’edició 2016, mentre que Aerial Blacked es quedava a les portes d’aconseguir-ho. Ambdós grups, a banda d’altres beneficis, tindran l’oportunitat de gravar un videoclip amb una productora audiovisual, així com el privilegi d’aparèixer en el banner principal del portal Satan Arise durant tres mesos. Així mateix, NonSense serà el nou cartell de l’edició que tindrà lloc el proper any, substituint als guanyadors de la passada edició, Origin of Perspectives.  
L’edició d’enguany ha destacat per tenir diferents novetats. Des de l’organització s’ha apostat per primera vegada per contractar una empresa de so professional, amb el clar objectiu d’avançar un esglaó més en la consolidació del festival. Així mateix, per amenitzar els canvis entre banda i banda, es va organitzar un concurs d’air guitar entre els assistents.

Edicions locals