Derrota de la Molletense a casa davant del Manresa (0-3)

Resultat injust per l’equip molletà que va exhibir un millor nivell de joc durant la primera part

Després d’un cap de setmana de descans forçat per les condicions climatològiques adverses que van provocar l’anul·lació del seu partit del passat cap de setmana, la Molletense s’enfrontava dissabte a un Manresa que lluita per ser un dels equips que liderin la classificació de la Primera Catalana. Un matx entre dos equips que viuen situacions molt diferents aquesta temporada, però que van assegurar un bon enfrontament.
La Molletense va sortir decidida des de bon inici, deixant clar al Manresa que, encara que sigui matemàticament un equip de la Segona Catalana, encara té molt a dir en aquesta temporada. Els homes de José Linares va fer-se amb el domini de la primera part, fent córrer la pilota amb velocitat i generant ocasions a l’àrea del Manresa que, en més d’una ocasió, van estar a punt de culminar en gol. Malauradament, l’empenta i el millor joc dels locals no va donar els seus fruits i l’equip visitant va aprofitar la que va ser la seva primera aproximació a l’àrea d’Albert, posant el 0-1 al marcador de la mà d’un cop de cap de Balboa quan es complien els primers 30 minuts de joc. A partir d’aquest moment, l’equip manresà es va venir amunt i va començar a generar oportunitats a l’àrea de la Molletense, que el seu porter va saber frenar.
A la represa, l’equip de José Linares va perdre el seu coratge inicial i els homes d’Andreu van fer-se amb el domini del matx. Al minut 56 el Manresa feia pujar un gol més a l’electrònic signat per Pereira des de la mitja lluna de l’àrea. Els escassos intents de l’equip molletà en aquesta segona meitat van ser contrarestats per la defensa contundent dels visitants. El tercer va venir en un moment de confusió entre el porter i la defensa local que Hassen va transformar en el 0-3 definitiu.

Edicions locals