La Penya d’Escacs Mollet es proclama subcampiona de la Segona Provincial

L’equip molletà cau a la final en empatar davant del Sant Esteve Sesrovires

Dissabte la Penya d’Escacs Mollet afrontava el partit més important d’aquesta temporada. Amb l’ascens assegurat, els molletans decidien sí també es farien amb el campionat en un darrer matx davant del Sant Esteve Sesrovires. 
La final va mostrar dos equips molt igualats que s’han guanyat a pols ser els que ocupen la part més alta de la classificació. Gerard Gaona i Joan Ferres van aconseguir guanyar les seves partides, mentre que Joan Blanco i Narcís Bravo no van poder fer-se amb la seva, i Javier Morais i Ramón Villar només van poder aconseguir l’empat. Davant la situació d’empat, la Federació Catalana d’Escacs es va veure obligada a aplicar el sistema holandès de desempat que va acabar donant la victòria al Sant Esteve. 
A diferència de l’any passat, on l’equip va aconseguir l’ascens i es va proclamar campió de la Tercera Catalana, en aquesta ocasió la Penya d’Escacs Mollet es va haver de conformar amb el segon lloc, però va poder celebrar l’ascens a la Primera Catalana, on intentarà tornar a fer una temporada tan magnífica com aquesta. 

Edicions locals