ERC avalua la situació de l’agrupació en assemblea i presenta una proposta pel Baix Vallès

Dimecres passat Ara Mollet-ERC celebrava una assemblea amb militància i simpatitzants per marcar les línies d’actuació de cara al final de legislatura i presentar la proposta administrativa d’ERC-Baix Vallès.

L’assemblea d’Ara Mollet-ERC va analitzar la situació del partit a nivell local, comarcal i nacional, tot destacant “l’augment de militants i simpatitzant durant els darrers mesos en els tres àmbits”. A nivell molletà, l’agrupació anunciava que “estem sols a l’oposició” tot descartant “per ara” presentar una moció de censura per desbancar el govern de Monràs al no arribar a cap acord amb les altres formacions de l’oposició.

 


Durant l’assemblea s’ha fet repàs de les mocions presentades pel grup municipal d’Ara Mollet-ERC-MES i s’ha presentat el document ‘Som Republicans, Som Baix Vallès’. Es tracta d’una proposta administrativa d’ERC, que vol obrir-se a diversos actors de la realitat baixvallesana, sobre el paper que ha de tenir el nostre territori en la futura República Catalana. Un dels aspectes fonamentals que tracta el document, que serà aprovat definitivament divendres a Santa Perpètua de Mogoda, és la reducció dels nivells administratius. Des d’ERC expliquen que “actualment tenim cinc nivells administratius (Estat, Generalitat, Diputacions, Consells Comarcal i Municipis) i creiem que són excessius. Nosaltres en proposem tres: Generalitat, vegueries i municipis”.

Edicions locals