El Museu Abelló crea una programa d’activitats pel Dia Internacional dels Museus

Dimecres vinent es commemora el Dia Internacional dels Museus i el museu de la nostra ciutat ho celebra amb diverses activitats per a totes les edats on destaca una visita comentada per conèixer el taller de restauració i una visita nocturna amb concert a

Sota el títol ‘#BenvingutsalMuseuAbelló’ el centre museístic de la nostra ciutat elabora un programa d’activitat per celebrar el Dia Internacional dels Museus. Així, a banda de la jornada de portes obertes i les habituals visites guiades al Museu i a la Casa del Pintor, es convida el visitant a viure noves experiències.

 


La primera activitat serà diumenge amb el taller familiar ‘L’art és un joc al Museu Abelló: La volta al món amb Joan Abelló’.  Dimecres hi haurà la jornada de portes obertes (d’11h a 14h i de 17h a 20h), dues visites guiades a la Casa del Pintor (12h i 18h) i la presentació d’una Joia del Museu.

 


Divendres vinent, a les 21h, es podrà visitar l’exposició que hi ha al Museu, amb la música de Pele MacLeod i un còctel. Així, el Museu Abelló s’avança a la Nit dels Museus, que se celebra arreu de Catalunya el dissabte 21 de maig.

 


El programa d’activitats clourà dissabte vinent amb l’activitat familiar ‘En busca del pinzell perdut’, un joc de pistes en què, equipats amb un àlbum i unes instruccions, els participants hauran d’esbrinar on es troba el pinzell del pintor Joan Abelló, tot resseguint els paisatges exposats al Museu i la Casa del Pintor.

 


A més, sota el lema ‘#BenvingutsalMuseuAbelló’  s’ha convocat un concurs a la xarxa Instagram. Podeu participar fins el mateix dia 18 de maig. Durant la tarda d’aquest dia es donarà a conèixer l’afortunat a través del perfil d’Instagram del Museu (@museuabello).

 


I qui vulgui conèixer la part més secreta del museu només ha de participar a las visita guiada per a grups al taller de restauració del museu. Per inscriure’s a aquestes activitats cal dirigir-se al Museu Abelló (93 544 50).

Edicions locals