Les cooperatives escolars surten al carrer

Dimarts l’alumnat de 5è de primària que ha creat una cooperativa a la seva escola sortia al carrer per vendre els seus productes

Els alumnes que cursen cinquè de primària de les escoles CEIP Montseny, Escola Sant Gervasi, Col·legi Lestonnac i l’Escola del Bosc sortien al carrer dimarts per muntar paradeta i vendre als molletans els productes que han creat dins de la seva cooperativa.

 


Fa uns mesos els alumnes de les diferents escoles creaven una cooperativa per aprendre com funciona un  projecte empresarial des de ben a prop. Després de realitzar totes les gestions per constituir-se i desenvolupar els productes ha arribat el moment de posar-los a la venda a la Fira de cooperatives escolars. Aquesta és la penúltima fase del projecte de creació d'una cooperativa, treball que porten realitzant des de tot el curs les escoles que hi han participat. En total ho han fet 250 alumnes més el professorat de cada centre.

 


El darrer pas serà donar parts dels beneficis obtinguts amb la fira de cooperatives escolar a una ONG o entitat amb fins socials. La iniciativa de crear una cooperativa a l’escola sorgeix dels projectes ‘Aprendre a emprendre’ i ‘Cultura emprenedora a l’escola’.

 

Edicions locals