Tres noves escoles de la ciutat s’incorporen al projecte d’estalvi energètic 50/50

L’Escola Col·legis Nous, l’Escola Montseny i l’Escola del Bosc ja formen part de la iniciativa que educa als infants sobre la importància d’estalviar recursos i respectar el medi ambient.

Tres noves escoles de la ciutat s’ha incorporat al projecte d’estalvi energètic 50/50. Es tracta de les escoles Col·legis Nous, Montseny i del Bosc, que a partir d’ara treballaran per estalviar la màxima energia possible en les accions quotidianes. Amb aquest projecte l'Ajuntament es compromet a pagar el 50% del total de diners que cada escola aconsegueixi estalviar en la seva factura energètica.

 


A més de l’adhesió d’aquestes noves escoles que participaran al projecte, s’ha fet entrega dels xecs corresponents per l’estalvi energètic que han assolit durant el curs passat  les escoles Cal Músic, Can Besora, Joan Abelló,  Sant Jordi i Sant Vicenç

 

.
Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, aquestes noves incorporacions “posen de manifest que el projecte no s’atura i són una mostra més de la ferma convicció d’aquest Ajuntament per seguir potenciant les polítiques adreçades a educar en el medi ambient”. Per Monràs “parlem d’un projecte educatiu de primer ordre que va més enllà de l’educació instrumental, ja que afegeix als nostres joves valors i respecte per l’entorn en el que viuen”.

 


El projecte 50/50 s’inclou en el Pla d’Estalvi i Eficiència Energètica de l’Ajuntament que té per objectiu reduir el consum energètic i les emissions de CO2, i sensibilitzar la ciutadania envers el medi ambient i l’estalvi econòmic. Es tracta d'un projecte europeu impulsat per la Diputació de Barcelona del qual Mollet ha estat un dels primers municipis en dur-lo a terme.

 

Edicions locals