Mollet celebra la setmana de la gent gran

Del 20 al 29 de maig la nostra ciutat celebra el 'Per Molts Anys', un programa d'activitats que commemora la gent gran activa del municipi i les activitats que realitzen durant tot l'any.

Mollet celebra la setmana de la gent gran amb nou dies plens d’activitats. La inauguració del Per Molts Anys’ de 2016 serà divendres, a les 18h, al Centre Cultural La Marineta, quan es presentarà l’exposició commemorativa de la setmana que porta per títol ‘Estem de moda!’. Es tracta d’una mostra d’arts plàstiques, videocreació i instal·lació amb pantalles de llum, un muntatge que han preparat els monitors dels tallers de gent gran dels dos centres de la ciutat, juntament amb la participació dels alumnes dels diversos tallers que es realitzen tant a El Lledoner com a l’Ateneu Gran.

 


Les activitats continuaran dissabte amb una visita al Museu del Disseny de Barcelona (més informació a la notícia de baix). També, dijous de la setmana vinent es realitzarà una sortida a els Pinetons. Es tracta d’un recorregut de quatre quilòmetres des de la Masia de Can Borrell fins els Pinetons, acompanyat d’activitats esportives i un esmorzar saludable per als participants.

 


Dilluns, a partir de les 17.30h, el Mercat Vell s’omplirà amb el tradicional homenatge a les persones que compleixen 100 anys al 2016, acompanyat de l’actuació del grup musical Diàspora, que oferirà cançons de sempre i havaneres acompanyades de rom cremat.

 


I com és tradicional quan arriba el ‘Per Molts Anys’, els grups de teatre i playback de gent gran de la ciutat realitzen els seus espectacles. Dimarts serà el torn de l’espectacle ‘Somnis d’Àfrica’, del grup de playback de l’Associació de jubilats i pensionistes de Can Pantiquet, sota la direcció d’Adelina Monleón.

 


Dimecres serà el torn de l’espectacle ‘Qui no té un problema?’ (17.30h al Mercat Vell), a càrrec del grup de teatre de l’Associació Amics de l’Art, sota la direcció de Mercè Bastida. I dijous, a partir de les 17.30h el Mercat Vell acollirà l’espectacle ‘Cançons de primavera’, del grup de playback de l’Associació Amics de l’Art, sota la direcció d’Elisa Jiménez.

 


El dimecres Ràdio Mollet emetrà un programa especial de ‘La nostra gent gran’ per commemorar aquesta setmana. Serà de 12h a 13h a l’emissora municipal (96.3fm).  I divendres, el Mercat Vell acollirà, a partir de les 17.30h, un ball de germanor amb música en directe.

 


Les activitats del ‘Per Molts Anys’ clouran diumenge 29 de maig amb el cinefòrum ‘Olor de colònia’, a les 18.30h a El Lledoner.

Edicions locals