La PAH dóna suport als molletans que tenen conflictes amb els bancs per trobar una solució a cada situació

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) protestava durant el matí de dijous a la sucursal que el BBVA té al carrer Gaietà Víncia per reivindicar solucions per a un molletà.

Clemente Moreno és un molletà que des de 2014 no pot pagar els diners que deu al banc i reclama una solució per la seva situació. Es dóna la circumstància que al 2009 en Clemente, paleta de professió, que havia demanat un préstec per  construir un habitatge que posteriorment volia vendre, no va poder seguir pagant la hipoteca que havia demanat i el banc va quedar-se amb l’immoble. “En aquell moment jo pensava que ja estava solucionat però, a banda de donar l’habitatge, em van sumar 180 mil euros a la hipoteca de la meva casa habitual”, explica Clemente, qui assegura que “vaig signar molts papers que no sabia què eren i ara resulta que es tracta d’una compra-venda”.

 


En Clemente va seguir pagant la hipoteca del seu habitatge habitual i els diners que se li van sumar fins al 2014, quan la seva situació laboral el va obligar a deixar de pagar. “Jo vull seguir pagant la meva hipoteca però no puc assumir els diners que se’m reclamen del segon préstec i cal tenir en compte que ja s’han quedat la casa que vaig construir”.

 


Actualment en Clemente demana negociar amb l’entitat bancària però encara no ha rebut cap resposta.

Edicions locals