La coca de pinyons molletana és una de les 100 millors coques de Catalunya

El Forn i Pastisseria Prat és finalista del concurs de la millor coca de Catalunya, organitzat pel programa de ràdio ‘La Tribu’, de Catalunya Ràdio, juntament amb el Diari Ara. L’objectiu d’aquest concurs és trobar la millor coca de Catalunya entre tots els forners del territori. La fleca molletana, que elabora la coca de pinyons diàriament des de fa més de 60 anys, és una de les finalistes del concurs. En total han participat 600 coques dolces de les que se n’han seleccionat 100 com a finalistes. La coca guanyadora serà aquella que rebi el major nombre de vots per part dels usuaris de la xarxa. Per participar al concurs i atorgar el vot a la coca de la nostra ciutat només cal entrar al web http://interactius.ara.cat/coques. La coca que ocupi el segon lloc del concurs serà escollida el proper 9 de juny per un jurat presidit pel cuiner Nandu Jubany. La coca de  la Prat es realitza artesanalment, amb reposos llargs, s’enforna amb pala i està cuita directament el forn de sola.

Edicions locals