Vallès Visió premia als seus col·laboradors

Divendres vinent Vallromanes acollirà la sisena edició dels Premis Vallès Visió. El lliurament de premis es podrà veure per la televisió del Baix Vallès el dissabte 28, a partir de les 19h, i també a través del seu web.

La televisió del Baix Vallès celebra divendres vinent l'acte de lliurament de la sisena edició dels Premis Vallès Visió, uns guardons que el mitjà de comunicació atorga a aquelles prsones o entitats que han destacat durant el darrer any per la seva tasca, trajectòria o bé per portar el nom dels municipis que formen part del Consorci Teledigital Mollet més enllà de les nostres fronteres.

 


Durant la cerimonia de lliurament de premis, que tindrà lloc divendres 27 de maig al Casal Cultural de Vallromanes, s'entregaran un total de 6 guardons que es repartiran entre els municipis que formen part del Consorci.  A banda de l'entrega de premis, l'acte també comptarà amb les actuacions d'un Grup de Gòspel, una coral, exhibicions de hip hop i les interpretacions del grup de dansa infantil i teatre, tots artistes del municipi amfitrió.

 


El lliurament de la sisena edició dels Premis Vallès Visió es porà veure per la televisió del Baix Vallès dissbte, 28 de maig, a partir de les 19h, i també a través del seu web (www.vallesvisió.cat).

Edicions locals