La demanada de places per a les escoles bressol municipals augmenta un 8%

231 infants han realitzat la preinscripció per anar, l'any vinent, a alguna de les tres escoles bressols municipals que hi ha a Mollet. Aquesta xifra ha augmentat en 17 alumnes més que l'any passat (8%), tot i que el total de places ofertades és de 143.

Ja ha finalitzat el període de preinscripcions per a les tres escoles bressol municipals i la demanda de places ha augmentat un 8% respecte el curs passat. Enguany s'han preinscrit 231 infants, mentre que per al curs 2015-16 s'en van preinscriure 214. Així doncs, les 17 preincripcions més representen augment de la demanda de places del 8%.

 


Cal tenir en compte que l'oferta municipal de places per al curs vinent és de 143 places, per tant, molts infants hauran de matricular-se a escoles bressol privades o buscar altres alternatives.

 


Les places públiques s'atorgaran a les famílies amb major puntuaió segons els barem per poder optar a una plaça municipal. En els casos d'empat en la putnuació es realitzarà un sorteig per decidir a qui s'atorga la plaça.  A més, un 10% de les places estan reservades per a infants amb necessitats educatives especials. La llista definitiva dels alumnes admesos sortirà publicada el 6 de juny i el període de matriculacions serà del 6 al 17 del mateix mes. El curs 2016-17 per a les escoles bressol municipals començarà el 6 de setembre.

Edicions locals