Espectacle lamentable al Germans Gonzalvo malgrat el bon futbol

El Mollet va aconseguir un meritós empat a casa contra un rival de la part alta de la graella amb clares opcions d’ascens: La Jonquera. El partit va acabar amb picabaralla entre jugadors i aficionats i l’agressió d’una periodista de Vallès Visió

Els visitants es van deixar mig ascens a Mollet, i ja no depenen d’ells mateixos per pujar de categoria, després d’empatar (1-1) al Municipal Germans Gonzalvo. Fent el novè gol de la temporada, Pol Compte va avançar els fronterers al minut 26. La Jonquera sabia que havia de sumar els tres punts per dependre de sí mateix per ocupar la posició que dóna accés al playoff d’ascens a 3a divisió i va tractat de mantenir el resultat.

 


Finalment, als visitant no els va sortir bé l’opció de intentar fer valer el gol que tenien de marge al marcador i el Mollet, sense un joc gaire vistos, va aconseguir el gol de l’empat a l’últim minut, obra d’Alejandro Montejo. Els forasters no van encaixar gaire be aquest darrer gol, ja que segons ells, el gol va ser anotat fora de temps reglamentari. Un cop finalitzat el partit, es van produir uns lamentables incidents després de la invasió del camp per part d’un sector de l’afició de La Jonquera, amb agressió inclosa a la periodista de Vallès Visió Alba Castilla.

Edicions locals