L’Ajuntament ret homenatge a les persones que enguany fan 100 anys

Un any més, l’Ajuntament de Mollet ha volgut retre homenatge a aquells molletans i molletanes que compleixen cent anys. Enguany es tracta de 5 dones i 2 homes. Aquest reconeixement s’emmarca dins del programa Per molts anys, un seguit d’activitats organit

El Mercat Vell ha estat l’escenari d’aquest reconeixement en el que els homenatjats i els seus familiars han pogut gaudir de l’actuació del grup musical Diàspora, qui ha ofert un concert amb cançons de sempre i havaneres, i d’un tast de rom cremat.

 


Per la regidora de Gent Gran, Ana Maria Díaz, aquest “és un dels actes més emotius que celebrem a Mollet, no només per reconèixer el mèrit que tenen aquestes persones, sinó també per donar el missatge a la resta de la ciutadania que cal cuidar i respectar els nostres grans per l’experiència i la saviesa que ens aporten”. A més, “actes com aquest posen de manifest que un dels nostres objectius sempre ha estat vetllar per la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.  

 


Ana Diaz també ha aprofitat aquest homenatge per agrair la tasca que durant tants anys estan fent els voluntaris del programa municipal ‘Al teu costat’ que de forma altruista acompanyen a les persones grans que pateixen solitud.

 


Aquest acte s’emmarca dins del programa ‘Per molts anys’, que divendres passat, amb una amplia assistència de públic, es va presentar a La Marineta amb la inauguració de l’exposició ‘Estem de moda’ que romandrà al Centre Cultural fins el 10 de juny.   

 


Les activitats del ‘Per molts anys’ s’allargaran fins el 29 de maig.

Edicions locals