Mollet reconegut pels seus consells sectorials de participació

El Banc de Bones Pràctiques reconeix la feina de l’Ajuntament

Les polítiques de participació ciutadana de l’Ajuntament de Mollet han rebut un nou reconeixement, en aquest cas, per part del Banc de Bones Pràctiques (BBP) del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. Aquesta serà la setena iniciativa que Mollet incorpora a BBP.

 


En concret, aquest darrer reconeixement ve donat pel projecte de renovació dels consells municipals sectorials de participació, que els agruparà i els integrarà en tres grans consells adreçats a: les persones, als espais urbans i rural  i a les oportunitats laborals i econòmiques.

 


Es tracta dels tres mateixos àmbits que ja contempla el Pla Estratègic de Ciutat i el Pla d’Actuació Municipal.

 


L’any 2014 l’Ajuntament  va decidir reforçar i renovar els conselles municipals de participació amb l’objectiu, justament, d’afavorir la participació dels ciutadans i ciutadanes de Mollet.  

 


En aquest cas, el Banc de Bones Pràctiques argumenta el perquè d’aquest reconeixement pel fet “de tractar-se d’una experiència que representa una aportació innovadora i de qualitat en la temàtica de Participació Ciutadana”.

Edicions locals