Ara Mollet-ERC-MES demana que Lourdes disposi d’una associació de veïns

Ara Mollet-ERC-MES presentarà quatre mocions al proper ple sobre el barri de Lourdes, Gallecs, el dret a decidir i el consum d’energies netes.

Els republicans demanaran al Ple de dilluns “estudiar les possibilitats de descentralització democràtica per al barri de Lourdes a través d’una junta de veïns”, així com “estudiar i redactar un Pla Integral per aquesta zona”. Així doncs, Ara Mollet-ERC-MES demana crear una junta de veïns que representi els interessos del barri davant  l’Ajuntament.

 


El grup municipal també presentarà una moció per demanar la participació del Sindicat Unió de Pagesos al Consell de Participació del Consorci del Parc de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs. Actualment aquest òrgan compta amb representants de la Generalitat, dels Ajuntaments i de 13 entitats relacionades amb el món veïnal, agrari, d’esbarjo i de defensa del territori de Gallecs. Els republicans expliquen que “la Unió de Pagesos ha demanat en repetides ocasions formar part del Consell de Participació” i destaquen que “aquest sindicat ha estat repetidament el sindicat de més representació al camp català: al Vallès Oriental va obtenir, al març de 2016, el 50% dels vots; a Catalunya el 57%; i un 62% a la zona de municipis que formen part de Gallecs.

 


Ara Mollet-ERC-MES també presenta una moció de suport als gairebé 300 Ajuntaments investigats per l’Audiència Nacional per donar recolzament al dret a decidir, i una moció que manifesta l’oposició a la política energètica de l’Estat espanyol.

Edicions locals