Dissabte els comerços del carrer Vínzia surten al carrer

Des de les 10h fins les 22h es tallarà el carrer Vínzia perquè els comerços puguin treure els seus productes al carrer, a més de realitzar activitats per a tota la família organitzades per l’associació Vínzia Eix Comercial.

Els comerciants del carrer Vínzia han presentat la seva nova associació, que té l’objectiu de dinamitzar i potenciar el comerç del carrer i dels seus voltants i convertir-se en un eix comercial que uneixi el barri del centre amb el de Can Borrell. Després de constituir-se formalment a principis d’any i realitzar la seva primera activitat durant la diada de Sant Jordi, aquest dissabte tallaran tot el carrer perquè les botigues puguin sortir a vendre els seus productes i realitzar activitats com balls, exhibicions, una master class de zumba i activitats infantils amb inflables.

 


 “Vínzia és el carrer que més comerços té, i molt variats, i hem d’aprofitar el nostre potencial per donar-nos a conèixer i convidar als molletans a que ens visitin”, explica l’Anabel López, presidenta de l’Associació. Des de les 10h fins les 22h, 38 de les 45 botigues que hi ha al carrer faran promocions, descomptes i trauran els seus millors productes al carrer.

Edicions locals