Mollet molt musical durant el cap de setmana

El dissabte 21 i el diumenge 22 de maig, l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de Ravensburg (Alemanya) i l’Escola Municipal de Música i Dansa van omplir Prat de la Riba i el Mercat Vell en dues actuacions que s’emmarquen dins del programa d’activit

Els molletans i molletanes han pogut gaudir aquest passat cap de setmana de dues brillants actuacions musicals. Dissabte els músics van omplir la Plaça de Prat de la Riba on la Mollet Jazz Band i la Secció de Vent l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de Ravensburg van oferir La Jam de l’Aniversari.

 


Així mateix, diumenge, es van esgotar les entrades del Mercat Vell per assistir al Concert Simfònic que van oferir la Jove Orquestra de Cambra de l’Escola de Música de Mollet i l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de Ravensburg.

 


Anteriorment, divendres, una delegació de l’Ajuntament de Mollet, encapçalada per l’alcalde Josep Monràs, va rebre i donar la benvinguda a la delegació alemanya, formada per unes 50 persones.

 


Aquesta no és la primera vegada que l’Escola de Ravensburg visita Mollet, ja que les dues ciutats estan unides pel fet que Mollet estigui agermanada amb la ciutat de Rívoli qui, alhora, també està agermanada amb Ravensburg. Aquest fet ha provocat que ambdues ciutats mantinguin una estreta relació cultural, així com també basada en el treball per la pau i la cooperació dins de l’àmbit europeu.

Edicions locals